A NEDVES TOALETTPAPÍRRÓL KÉRDEZTÜNK

Egyre több mosdóhelyiségben található meg a nedves toalettpapír. Kíváncsiak voltunk, ez a termék mennyire számít újdonságnak, ki hogyan és hol tárolja mosdójában vagy, hogy ki mennyire örülne egy újszerű tartóeszköznek, amelyen már együtt is elhelyezheti a nedves és a száraz toalettpapírokat.

A Zewa online kérdőívet több mint 11 000 személy töltötte ki. Ezúton is szeretnénk megköszönni a résztvevőknek, hogy válaszaikkal hozzájárultak a végeredményhez.
Amennyiben te is szeretnél a jövőben részt venni hasonló kutatásban, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom a hírlevélre
Chart
A megkérdezettek több mint kétharmada használ a wc-zés során valamilyen nedves toalettpapírt.

Örülnél egy tartónak, amelyen a száraz és nedves toalettpapírt együtt tárolhatod?

Azok, akik használnak ilyen terméket, 99%-ban örülnének egy tartóeszköznek, amelyen a száraz és nedves toalettpapír együtt tárolható.
Chart
Chart
A kutatásból az is kiderült, hogy nincs igazán helye a nedves toalettpapíroknak. A legtöbben a wc-tartályon vagy a földön tárolják, de sok mosdóban egy polcon, netán a kuka tetején található meg a termék.

Tudtad, hogy a Zewa nedves toalettpapír a vízben szétbomlik, így lehúzható a WC-n?

A megkérdezettek közel kétharmada azzal is tisztában van, hogy a Zewa nedves toalettpapírjai a vízben szétbomlanak, így lehúzhatóak a WC-zés során.
Chart

Mi az oka, hogy nem használsz nedves toalettpapírt?

Chart
A kutatásból kiderült az is, hogy sokan azért nem használnak nedves toalettpapírt, mert nem ismerik ezt a terméket vagy egyszerűen nem tartják szükségesnek, netán félnek a bőrirritációtól.
A személyes higiénia természetesen mindenkinek mást jelent. Mi a Zewánál a bőrgyógyászatilag tesztelt termékeinkkel azoknak igyekszünk segíteni, akik keresik a tisztaság érzetét a toaletthasználat után, továbbá szeretnék megakadályozni az esetleges kórokozók elszaporodását az érintett területeken.
Zewa Pure Moist
Köszönjük, hogy regisztráltál hírlevelünkre!
×
Regisztrálj, hogy minél előbb értesülhess a Zewa legújabb termékeiről, akcióiról és nyereményjátékairól!
Már regisztráltak ezzel az email címmel