Ismerd meg a tartóterveket!


A projekt első fázisa lezárult, a zsűri és a közönség is kiválasztotta a kedvenc terveit. Sokan kérdeztétek, mi lesz a folytatás, és mikor lehet megvásárolni a kész termékeket. A Zewánál jelenleg is dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a megfelelő partnert, akivel megkezdődhet a sorozatgyártás. Reméljük, hamarosan a boltok polcain is elérhetőek lesznek a tartóeszközök. Addig is, köszönjük a türelmeteket!
Ha szeretnél időben értesülni a projekt alakulásáról, vagy érdekelnek a Zewával kapcsolatos újdonságok és akciók, akkor iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket Facebookon!
Levkovets Yevgeniy

A nyertes


A nyertes Levkovets Yevgeniy, aki egy olyan kombinált toalettpapír tárolót tervezett, amely bárhová le- vagy feltehető a mosdóhelyiségben, követi a svéd dizájn filozófiát és a legfontosabb, hogy egy kézzel használható.

A közönségdíj nyertese


A pályázat során a közönség is kiválasztotta a kedvencét. Összesen 50 603 szavazat érkezett, és Rudokasz Bianka tartóeszköze bizonyult a legpraktikusabbnak közönség értékelése alapján.
A közönségdíjas egy olyan tárolóeszközt kívánt tervezni, amely formabontó és szembemegy a megszokott fém toalettpapír tartókkal, illetve megmutatja, hogy a műanyagnak is lehet helye a fürdőszobában. Emellett az alkotó számára fontos volt, hogy a pályamunka kompakt legyen, jobb és bal oldalra is fel lehessen szerelni, illetve takarja el a szem elől a száraz toalettpapírt. Az eszköz alakja a Zewa formavilágát igyekszik tükrözni.
Rudokasz Bianka

Kiemelt pályaművek


A nyertes alkotásokon kívül is rengeteg kiváló terv született, amelyek közül a zsűri külön kiemelt még egy párat.

Kubinyi Áron
Olyan tárgy megtervezése volt a célom, mely a lehető legegyszerűbben teljesíti funkcióját és megjelenésében letisztult, elegáns és dinamikus. Ezt a szálcsiszolt rozsdamentes acél felülettel és a törésektől mentes formával, egymásba forduló ívekkel értem el. Az újratöltés egyszerű, csupán egy mozdulatot igényel. Egyszerűen a falra szerelhető.
Szalai Enikő
Elsődleges célom volt, hogy természetes anyagokból készítsek egy újrahasznosítható toalettpapír-tartót. Így esett a választásom a betonra, amely által egy olyan terméket sikerült megvalósítanom, melynek története nem ér véget egy esetleges fürdőszobafelújítás alkalmával, hanem újjászülethet, akár egy másik, betonból készült design-termék formájában.
Halkó Dóra
A Zewa Line nedves és száraz toalettpapírtartó letisztult formavilággal rendelkezik, ezáltal könnyen beleilleszkedik a hagyományos és modern stílusú fürdőhelyiségekbe. Összeszerelése és tisztántartása a természetes kőőrlemény, a szilgránit anyagának köszönhetően minden igényt kielégít. Használata praktikus, minden korosztály számára egyszerű. A termék kialakítása elősegíti az egészséges életmódot.
Ujj Zalán
A tervezés során leginkább az anyag- és költséghatékonyságot tartottam szem előtt. Így jutottam el a végső tervemhez, mely egy darab huzalból van meghajlítva. A szép ívek különleges formát alkotnak és légies megjelenést kölcsönöznek a tartónak, továbbá stabilan tartják a ZEWA nedves toalettpapírt, miközben kényelmesen kivesszük a papírt.
Rudokasz Bianka
Célom egy olyan tárolóeszköz tervezése volt, amely formabontó és szembemegy a megszokott fém toalettpapír tartókkal, illetve megmutatja, hogy a műanyagnak is lehet helye a fürdőszobában. Emellett fontos volt számomra, hogy kompakt legyen, jobb és bal oldalra is lehessen szerelni, illetve takarja el a szem elől a száraz toalettpapírt. Az eszköz alakja a Zewa formavilágát igyekszik tükrözni.
Pete Soma Gergő
A termék formavilágát a Zewa dinamikus vonalvezetésű logója ihlette. Az elülső oldalon egy átlátszó műanyag betét található, amely révén a felhasználók bepillantást nyerhetnek a doboz tartalmára. Meglátásom szerint a mindennapi használati tárgyaink esetén a funkcionális design előtérbe helyezése a fontos, amelyet diszkrét formavilággal és megalapozott anyaghasználattal lehet elérni.
Kovács Zsófia
Célom egy olyan toalettpapír tartó tervezése volt, ami egyszerű, de mégis elegáns megjelenésű. A modern, minimál design miatt minden fürdőszobába illik. Fontosnak tartottam, hogy minél kevesebb alkatrészből álljon. A tartót egyetlen acéllemez meghajlításával lehet előállítani. Ez gyártási és gazdasági szempontból is pozitívum.

További pályaművek


Katona Mariann
A célom egy olyan toalettpapír-tartó tervezése volt, mely természetes, meleg hatást keltő, szép megjelenéssel rendelkezik, egyszerű kialakítású és beleillik abba a jelenségbe, melyet skandináv designnak hívunk. Alapvetően egy falra rögzíthető tartóról beszélünk, melyet, ha a helyzet úgy kívánja, kiegészíthetünk négy lábbal és egy tartóelemmel, ezáltal több guriga toalettpapírt is tárolhatunk rajta.
Paulics Lilla
A Zewa kombinált toalettpapír-tartó megalkotása során egy „barátságos”, mégis modern kinézetű, családok otthonába illeszkedő terméket kívántam létrehozni. Letisztult formájával, elegáns megjelenésével és lágy íveivel bármely fürdőszoba díszévé válhat. Visszafogott föld színeivel pedig nyugalmat áraszt.
Szilva Nóra
A célom egy olyan toalettpapír-tartó tervezése volt, mely anyagfelhasználásában ritka, így a felhasznált anyagok újrahasznosíthatóak is. Megjelenése egyedi és egyszerű kialakítású, amely beleillik egy különleges fürdőszobai környezetbe. Ezen kívül elengedhetetlen szempont volt, hogy a nedves és száraz wc-papír praktikus tárolását és kényelmes használatát elősegítse a tároló kialakítása.
Kispál Márton
Célom egy olyan termék tervezése volt, amely visszafogott hatásával bármelyen stílusú fürdőszoba kelléke lehet. Kényelmesen használható, a száraz és nedves papír formai sajátosságait követő kialakításra törekedtem. Ezen kívül hangsúlyt fektettem az összeszerelhetőség egyszerűsítésére is.
Bencsik Orsolya
A tervezés során fő célom az volt, hogy olyan terméket hozzak létre, mely hétköznapi és egyben elegáns is. Egyszerű vonalvezetésű, mégis beilleszthető a különböző stílusú mellékhelyiségekbe / fürdőszobákba. A termék egyetlen acéllemezből hajlítható, így gyártása is gazdaságos. Felhelyezése könnyedén, rombolásmentesen történik. (ragasztóval a hátoldalán)
Fülöp Patrik
Fő célom egy a felhasználók számára minden téren praktikus, modern stílusú wc papír tartó tervezése. A rozsdamentes acél, a termékek egymáshoz vett elhelyezkedése, az ergonómiai kialakítás, falra helyezhetőségének variációi és a különböző terheléseknek való ellenállása mind-mind az életszerű használathoz vannak tervezve. Ennek designja olyan, hogy otthonainkban is esztétikus legyen, ne csak a bútor katalógusokban.
Dávid Bernadett
Célom egy olyan termék létrehozása volt, amely természetes egyszerűségével különböző típusú mosdóhelyiségek világába is beleillik. Fontosnak tartottam a tervezés során, hogy a termék a funkcióját a lehető legnagyobb mértékben lássa el és emellett a Zewa arculatát tükrözze. A műanyagból készülő tartó ergonómikus és higiénikus használatot biztosít mindenki számára.
Vu Lien Viola
A tárolóeszköz tervezése során elsődleges célom egy olyan termék létrehozása volt, amely nyugalmat és kedvességet sugároz a potenciális vevő számára. Ezen kívül egy olyan tartóeszközt szerettem volna megtervezni, amely rugalmasan illeszkedik különböző stílusú fürdőszobákhoz, amely így biztosíthatja a termék széles körű elterjedését.
Heimann Panna
A száraz és nedves toalettpapír egyszerre való tárolására egy egyszerű elven működő és megvalósítható koncepció. Illeszkedik a fürdőszoba vagy mosdóhelyiség hangulatához, emellett kitűnik belőle és kiegészíti azt. Formailag kecses és könnyed, lágy vonalakkal és letisztult formákkal. Egy elegáns, figyelemfelkeltő, egyedi megoldás, amely vonzza a tekintetet.
Köszönjük, hogy regisztráltál hírlevelünkre!
×
Regisztrálj, hogy minél előbb értesülhess a Zewa legújabb termékeiről, akcióiról és nyereményjátékairól!
Már regisztráltak ezzel az email címmel