Zewa Zsüri
Hegedűs Eszter
Zewa brand manager
Eszter közel 10 éve dolgozik marketingesként és 3 éve foglalkozik a Zewával. Kifejezetten büszke arra, hogy egy piacvezető márka brand managereként aktívan hozzájárulhat a sikerek eléréséhez és fenntartásához. Az elmúlt évek során a folyamatos fejlődés mellett lehetősége nyílt tanulni és új tapasztalatokat szerezni, amelyek megalapozták motivációját és kitartását. Jelenleg a nedves toalettpapír közép-kelet-európai stratégiájának kidolgozásán és megvalósításán dolgozik, amit rendkívül izgalmas feladatnak tart.

Zsűritagként, a Zewa képviseletében, fontos számára, hogy a márka személyiségéhez, a Zewa által képviselt értékekhez illeszkedjen az alkotás. Fontosnak tartja továbbá a gondoskodás kifejezését, hiszen a Zewa Projekt megvalósításánál is ez az elv vezérelte a Zewa csapatát.

Zárásként Eszter így foglalta össze gondolatait a versenyről:
„Nagyon nagy élmény volt figyelemmel kísérni a diákok munkáját és látni az elhivatottságukat, lelkesedésüket és azt, ahogyan a saját személyiségük vissza tükröződik a munkájukban. Megragadom a lehetőséget és ezúton is köszönöm mindenkinek a munkáját!”